TF Video Problems

General discussion relating to the Transfusion project.

Moderators: Slink, General Discussion Moderators

User avatar
I Live...AGAIN
Cabal member
Posts: 762
Joined: Fri Aug 13, 2004 05:33 am
Location: Detroit
Contact:

TF Video Problems

Postby I Live...AGAIN » Mon Apr 05, 2010 02:10 pm

Ok guys. I haven't played TF in awhile. I was trying to get an install to work so I could get a match with Corbin going.

I downloaded TF 1.05 Beta 2

Installed on 2 different XP SP3 machines.
1 with Nvidia GT9800
1 with Nvidia GS8600

Both machines have the same problem.

Menus work fine, when you start the game all you can see is the skybox. You can move around and see map entities but nothing else, only the skybox.

I updated drivers, I tried replacing opengl32.dll, soo far no luck.

I receive this console error "Permutation light source failed for shader GLSL /default GLSL, some features may not work properly"

Any ideas?
User avatar
DustyStyx
2D Artist
Posts: 2069
Joined: Wed Aug 11, 2004 02:12 am
Location: Salt Lake
Contact:

Postby DustyStyx » Mon Apr 05, 2010 02:14 pm

Pulls out old bag of answers
1. Have you tried running Transfusion with the latest Darkplaces executable?
User avatar
I Live...AGAIN
Cabal member
Posts: 762
Joined: Fri Aug 13, 2004 05:33 am
Location: Detroit
Contact:

Postby I Live...AGAIN » Mon Apr 05, 2010 06:29 pm

Do you have to input some type of switch to run TF with the exe? I get the TF menus but when I start a game it crashes......
User avatar
DustyStyx
2D Artist
Posts: 2069
Joined: Wed Aug 11, 2004 02:12 am
Location: Salt Lake
Contact:

Postby DustyStyx » Mon Apr 05, 2010 07:51 pm

okay, it looks like 20090709 is crashing for me as well.

You could try the beta build of Darkplaces. It looks like they built that a few days ago. http://icculus.org/twilight/darkplaces/ ... 4beta1.zip It seems to work for me, though the HUD has reverted back to the old Q1 style HUD for some reason.
User avatar
I Live...AGAIN
Cabal member
Posts: 762
Joined: Fri Aug 13, 2004 05:33 am
Location: Detroit
Contact:

Postby I Live...AGAIN » Mon Apr 05, 2010 09:50 pm

Thanks Chris!

For anyone interested, the version Dusty posted works. Problem solved.

Return to “Transfusion Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests